Gaulhofer műanyag ablakok

Műanyag ablakok
nyomtatható verziócikk küldése emailben
Gaulhofer műanyag ablakok, különösen teherbírók és mégis rugalmasak
 
gh_term_mua1.jpg
 
gh_term_mua2.jpg
 
A metszetben több csúcstechnológia.

A Top Five az hightech. Az állandó kutatás és fejlesztés, valamint a jövőbemutató anyagok alkalmazásának köszönhetően ez az ablak minden tekintetben az élen áll. Ezt mi szívesen be is bizonyítjuk. Vessen velünk egy pillantást az ablak belsejébe.

Erős: acél merevítés egészen a sarkokig.

A műanyag ablakok acél merevítő betétekkel készülnek. Ezek erősítik a 70 mm széles keretprofilok üregeit és ezeket kimerevítve biztosítják az ablakok magas stabilitását. De csak a Gaulhofer ablakoknál kerülnek az acél merevítések rugalmasan a keretprofilok hosszához illesztésre. Így az acél merevítő betét egészen a sarkokig tart. Az előny: az olló- és a sarokcsapágyak összecsavarozhatók az acélbetéttel és ezáltal különösen magas terhelést bírnak.

Három tömítés viharos időkre.

Három extrém hőálló anyagból készült megszakítás nélkül átmenő hozzáhegesztett tömítősík gondoskodik a legnagyobb tömörségről még erős viharok és szakadó eső esetén is. Ezáltal a Top Five még a magasabban fekvő alpesi területeken is megállja a helyét.

gh_mua_01.gif

Szép keret világos helyiségekhez.

A látszó külső keret nem több 30 mm-nél. Ez nem csak az ablakok új szépségideálja – ezáltal az Ön lakótere is világosabb lesz mivel több fényt kap. A mindenütt kereken egy centiméterrel szélesebb üvegfelület hozzájárul, hogy Önnek csak később kell felkapcsolnia a világítását.

gh_mua_02.gifSoft Edge Look a harmonikus látvány.

Műanyag ablakainkon egyedülálló a Soft Edge Look: A különlegesen lekerekített profilokkal nagyvonalú sugarak valósíthatók meg. A különlegesen lekerekített profilok alkalmazásával nagyvonalúan kialakítható a nemesen egyenes vonalak és a dinamikus ívek összhangja. A külső ablakkeret, a szárny és az üvegszorító léc kívül-belül tökéletes összhangot alkotnak egymással.


Egy jó profilnak nincsenek gyengeségei.

A sorozatgyártásban három tömítősíkkal ellátott erkélyajtók kívánságra elláthatók akadálymentes termikusan elválasztott küszöbsínnel is.

Energiaspóroló mester jó formában.

A Top FourPLUS a kornak megfelelő műszaki megoldások, a tökéletes kidolgozás és a klasszikus formavilág jól sikerült egyesítése.

· Két körkörösen körbefutó tömítés. Erős üvegtömítés.
· Alumíniumból készült üveg-távtartók.
· Négy hőszigetelő kamra gondoskodik a nagyon jó U-tényezőkről.
· Nagy térfogatú profil-kamraüregek
· Acél merevítés a kiváló statikáért és könnyen tisztítható tokkeret-profilhorony.

Amire építhet.
A végletekig szolid: A négy hőszigetelő kamrás Top FourPLUS kiváló statikai tulajdonságait a keret- és a szárnyprofilokban elhelyezett nagyvonalúan méretezett acélmerevítések biztosítják. A különlegesen stabil és erősen terhelhető vasalatrészek így különösen biztosan vannak rögzítve. Az erős állítható sarokcsapágyak még a legnehezebb szárnyakat is biztonságosan megtartják. A szárny pontosan adagolható felfekvő nyomása a lehető legnagyobb tömörséget teszi lehetővé egyidejű magas kezelési komfort mellett.

Ahol igazán otthon érzi magát az ember.
A Top FourPLUS-szal az élet csodálatos. Melegséget, meghittséget ad és könnyen kezelhető.

Felhasználóbarát: A magas minőségű műanyag garantálja az optimálisan csillogó, könnyen tisztán tartható felületeket. A nyíló-bukó vasalatrendszer, az alapkivitelben rendelkezésre álló szárnyemelő, a beépített téves nyitás gátló és a rejtett középső forgószalag garantálják a legmagasabb kezelési komfortot.

 2007.09.24.