please select  
 
 
     
   
 kezdőlap    kapcsolat    hírek    site map  
 
 
  Keresés  
  Népszerű keresőszavak:
moralt, hoppe, domoferm, msts, vest, cpl, kilincsek, tolóajtó, hoppe tokyo f9, harmónika
 
 
 
   
 
 
 
 
   

 

Gaulhofer fa ablakok

FA ablakok
nyomtatható verziócikk küldése emailben
Gaulhofer fa ablakok, a természet sokszínűsége
 

gh_term_fa.jpg

 
Nyugodtan nézze meg kétszer: ennyi csúcstechnológiát ritkán lát az ember.
A Gaulhofer fa ablakai tökéletes példái a természet és a technika ötvözetének. Mindezt csak a folyamatos kutatás és fejlesztések valamint a legjobb anyagok alkalmazása teszik lehetővé. A következő oldalakon kísérjen el bennünket egy Gaulhofer ablak belvilágába és győződjön meg saját maga a fa és a csúcstechnológia tökéletes harmóniájáról.

Hogyan adjuk meg az üvegnek azt, amire szüksége van.
Az átszellőztetett üveghorony és a ThermostopC-üveg távtartó hatásos védelmet nyújtanak a páralecsapódás ellen. Az üvegtartó keretlécnek a fakerethez gondos kézi munkával történő szigetelése megakadályozza a helyiség levegőjének a bejutását az üveghoronyba. Így az üveg hosszú élettartama és horonytartományban a bevonat védelme a lehető legnagyobb mértékben biztosított.

gh_faabl_01.gif
gh_faabl_02.gifHogyan őrizzük a nyugalmát.
A Gaulhofer fa ablakaihoz az Audiostop-tömítésrendszert alkalmazza: A középtömítés és az ütköző tömítés mellet egy harmadik, körkörösen elhelyezett kerettömítés már alapkivitelében gondoskodik a 34 dB-es kiváló hangszigetelési értékről. Ez extrém szélerősségnél biztosítja a teljes tömítettséget, és az ablakok zajmentes zárhatóságát.
  
gh_faabl_03.gifHogyan gondoskodunk arról, hogy kipihenve és frissen ébredjen.
Elgondolkozott-e már azon, hogy életének egyharmadát alvással tölti? Akkor azt is megérti, menyire f ontos az állandó frisslevegő bevitel a hálószobájába. Az exkluzív, a legújabb tudományos kutatások eredményein alapuló Gaulhofer résszellőztetés egy különleges buktatott állás, ahol a szárny csak 10 mm-re távolodik el a kerettől.
Ily módon biztosított a vezető kutatóintézetek által ajánlott óránkénti 40 m 3 minimális levegőcsere (20 m 2 -es helyiség esetén. Azokban az időszakokban is, amikor nem lehetséges a buktatás vagy nyitás általi felügyelt szellőztetés. Például amikor Ön alszik. Éppen ezért: Aludjon jól, álmodjon szépeket!
  
gh_faabl_04.gifHogyan teszünk mindent szárazba.
A porfestett alumínium borítósínek védelmet nyújtanak az eső, a hó és a jégeső ellen. Az alsó szárny- és tokrészeken kerülnek felhelyezésre és szélüket tartósan elasztikus zárósapkák tömítik. Ezek egyenlítik ki a fa és az alumínium eltérő hőtágulásából eredő különbséget. Ezzel magas ellenálló képességet érünk el és megakadályozzuk az esővíz behatolását a sínek alá. A szárnyborító sín hátul átszellőztetett.
  
gh_faabl_05.gifHogyan alakítjuk ki a hőhídmentes esővízvédő sínt.
Ez annyit jelent, hogy a középtömítés nem az esővédő sínre fekszik fel, hanem csak a fával érintkezik. A meleg, nedves helyiséglevegő nem éri el az alumíniumot, és nem tud rajta lecsapódni. A meleg a helyiségben marad, és a természetes fa csekély hővezető képessége megvédi az ablakot a nedvességtől.
  

Hogyan adjuk meg a színeknél a hangot.
Mellékesen: a sínek ezüstszürke és a tömítések világosszürke színe árnyalatában tökéletes en illeszkedik a vasalatokhoz. A következetes átgondolt színkialakítási koncepció a Gaulhofer fa ablakainak rendkívüli, a kor szellemét tükröző eleganciát kölcsönöz.

A Gaulhofer faablakok számos színben és formában kaphatók. Engedje szabadon fantáziáját és tegye szebbé otthonát. Teljesen mindegy, milyen elképzelései vannak: A Gaulhofer fa ablakai teljesen az Ön egyedi igényeihez illeszthetők. A választék a fabetétestől a tokosztós kivitelen át a különleges ferde, íves és köríves formákig terjed. És ha még különlegesebb kívánsága van, mi ezt is teljesítjük. A legbonyolultabb formáknál is biztosítjuk a lehető legnagyobb pontosságot és a tökéletes muködést.

gh_faabl_06.gif Lucfenyő
Egy fa, amire építeni lehet. A lucfenyő faanyag magas szilárdságának és formatartóságának köszönhetően hosszú hagyományokra tekint vissza a szerkezetépítésben. Ezeket az előnyöket mi is kihasználjuk. A Gaulhofer évtizedek óta ablakainak gyártásához gondosan válogatott és szakszeruen szárított lucfenyő alapanyagot használ. Az igazi választás a jó élet- és lakóminőséghez.
  
gh_faabl_07.gifVörösfenyő
Az élet szívóssá tette. Az alpesi vörösfenyő megszokta a szélsőséges időjárást. Elviseli a nyári hőséget és a kemény téli fagyokat, a szárazságot éppoly jól turi, mint a nedvességet. Ez teszi a vörösfenyőt. Ezért alkalmazzák a vörösfenyőt előszeretettel a különösen igénybe vett épületszerkezetekhez. Ebből áll például Velence házainak a cölöpalapozása, és több ezer történelmi épület fedélszéke. Gaulhofer ismét felfedezte ezt a szép fafajtát, ideális alapanyagként az ablakgyártás számára.

 2010.01.22.

kezdőlap | kapcsolat | vásárlási információk | hasznos linkek
  Copyright 2008 © DOMI-DÓR Kft. Minden jog fenntartva!
created by Z3design
 
bejelentkezés

AJÁNLATKÉRÉS
Az ÖN kosara jelenleg üres!

10 LEGNÉPSZERŰBB KERESŐSZÓ
moralt, hoppe, domoferm, msts, vest, cpl, kilincsek, tolóajtó, hoppe tokyo f9, harmónika

Látványterem

ELÉRHETŐSÉGEINK

1117 Budapest, Budafoki út 70.
Tel: +36 1 206 1913
Fax: +36 1 206 1897
Email: sales@domidor.hu
bővebben >>

elérhetőségeink >>

ÚJ !!! FOTÓK A BEMUTATÓTEREMÜNKRŐL
fotók a bemutatóteremről >>


HÍRLEVÉL LEIRATKOZÁS

Az alábbi form kitöltésével Ön leiratkozhat hírlevelünkről.

email