please select  
 
 
     
   
 kezdőlap    kapcsolat    hírek    site map  
 
 
  Keresés  
  Népszerű keresőszavak:
moralt, hoppe, domoferm, msts, vest, cpl, kilincsek, tolóajtó, hoppe tokyo f9, harmónika
 
 
 
   
 
 
 
 
   

 

Fa-alumínium ablakok

FA-ALU ablakok
nyomtatható verziócikk küldése emailben
Gaulhofer fa-alumínium ablakok, kifinomult műszaki részletek
 
gh_term_faalu.jpg
 

A kellemes lakóérzetben nagy szerepet kapnak az ablakok. Ezek biztosítják a kapcsolatot a külvilággal, a széltől és az időjárástól függetlenül szabad kilátást biztosítanak mintegy mágikus határvonalat húzva a természet és a biztonságos védettség közé. Ahogyan az ablak az egyik világot a másikkal összeköti, ugyanúgy egyesíti a Gaulhofer fa- alumínium ablaka két alapvetően különböző anyag előnyeit: Belül fa, amely biztosítja a kellemes lakóérzetet és nyugalmat ad. Kívül egy elnyűhetetlen alumínium-borítás tökéletes műszaki kivitelben magával ragadó optikával.

Napjainkban a jármű-, a repülőgépipar és az űrtechnika nem létezhetne az alumínium nélkül. Jó alappal: az alumínium szinte nyomtalanul tűri a perzselő hőséget, a csikorgó hideget, a homokvihart, a jégesőt, hózáport és a nyári időjárást. Mellette az alumínium 100%-ban újrahasznosítható és nagymértékben alaktartó. Összefoglalva: a Gaulhofer fa ablakának méltó kiegészítése.

Fa és alumínium – egy életre szóló kötődés

A fa-alumínium ablakok perfekten kombinálják a két alapanyag előnyeit: A fa természetes szépségét és az alumínium jól bevált ellenálló képességét. Mindezek mellett számos műszaki finomság teszi az ablakot igazi Gaulhofer fa-alumínium ablakká.

gh_faal_01.gif
gh_faal_02.gifHogyan tartják ablakaink a formájukat:.
A sarokvasak szerelését és beitatását követően az egyedi alumínium profilok végleges kötésbe kerülnek. Így a fa-alumíniumablak még a szél és időjárás általi legszélsőségesebb igénybevétel esetén is megtartja formáját – és természetesen a szépségét is!
gh_faal_03.gifRossz az idő? Van egy jó hírünk:
Egy távtartóval mozgathatóan rögzített alumínium feltét a Gaulhofer fa ablakait egyedülálló fa-alumínium ablakká és a lehető legellenállóbbá teszi az időjárás viszontagságaival szemben. A tudatosan a hosszirányú táguláson alapuló rendszer tökéletesen kiegyenlíti a fa és az alumínium különböző tágulási együtthatóit. A Gaulhofer fa-alumínium ablakaival energiát is megtakarít: Egy független külső vizsgálóintézet az ablakra 1,2 W/m2K kiváló U-tényezőt számított ki.

Amit a szebb világért teszünk: A Gaulhofer fa-alumínium ablakai nem csak kiforrott műszaki megoldásaik, hanem a kifinomult kialakításuk által is megnyerők. A belső oldalon alkalmazott kecses Softline üvegtartó profilok, valamint az alumínium héjazat modern és karcsú profilkiképzése, különlegesen elegáns jelleget kölcsönöznek ablakának. Egy további előny:
Az alumínium héjazat formaterve illeszkedik a műanyag ablakokéhoz. Így mindkét ablakprogramot stílusvesztés nélkül tökéletesen kombinálhatja egymással.

Egészen szárazon mondjuk: nincs páralecsapódás. A kondenzvíz képződés csökkentése az ablakgyártás nagy kihívásainak egyike. A legapróbb részleteiben átgondolt szerkezet biztosítja az akadálytalan vízelvezetést és a páradiffúziót. A beverő eső és a kondenzátum szakszerűen „ártalmatlanításra kerülnek”. Ezáltal sem az ablakszerkezetben, sem pedig a falcsatlakozásnál nem alakulhatnak ki nedvességfészkek. Ezen felül a három tömítéssel rendelkező Audiostop© - tömítésrendszer megakadályozza a kondenzvíz képződést, mivel a külső levegő több lépésben melegszik, a belső levegő pedig több lépésben hűl le. A Gaulhofer fa-alumínium ablakainak vízelvezető nyílásai finoman elrejtésre kerültek. Ez nem befolyásolja az ablak kinézetét és Ön a kifogástalan kilátást élvez.

Csak a Gaulhofernél exkluzív: a „Dampfstopp” (párazárás). A tartósan elasztikus szilikonból készült üvegléc-tömítés megakadályozza a nedves helyiséglevegő behatolását az üveghoronyba. Csak ezzel a megoldással kerülhető el tartósan és biztonságosan a szerkezet átnedvesedése és a faburkolat károsodása. A Gaulhofer Dampfstopp ablakaival a gőzbeszivárgás és a párakicsapódás az üvegek közötti térben már a múlté.

gh_faabl_06.gif Lucfenyő
Egy fa, amire építeni lehet. A lucfenyő faanyag magas szilárdságának és formatartóságának köszönhetően hosszú hagyományokra tekint vissza a szerkezetépítésben. Ezeket az előnyöket mi is kihasználjuk. A Gaulhofer évtizedek óta ablakainak gyártásához gondosan válogatott és szakszeruen szárított lucfenyő alapanyagot használ. Az igazi választás a jó élet- és lakóminőséghez.
  
gh_faabl_07.gifVörösfenyő
Az élet szívóssá tette. Az alpesi vörösfenyő megszokta a szélsőséges időjárást. Elviseli a nyári hőséget és a kemény téli fagyokat, a szárazságot éppoly jól turi, mint a nedvességet. Ez teszi a vörösfenyőt. Ezért alkalmazzák a vörösfenyőt előszeretettel a különösen igénybe vett épületszerkezetekhez. Ebből áll például Velence házainak a cölöpalapozása, és több ezer történelmi épület fedélszéke. Gaulhofer ismét felfedezte ezt a szép fafajtát, ideális alapanyagként az ablakgyártás számára.

 2007.09.24.

kezdőlap | kapcsolat | vásárlási információk | hasznos linkek
  Copyright 2008 © DOMI-DÓR Kft. Minden jog fenntartva!
created by Z3design
 
bejelentkezés

AJÁNLATKÉRÉS
Az ÖN kosara jelenleg üres!

10 LEGNÉPSZERŰBB KERESŐSZÓ
moralt, hoppe, domoferm, msts, vest, cpl, kilincsek, tolóajtó, hoppe tokyo f9, harmónika

Látványterem

ELÉRHETŐSÉGEINK

1117 Budapest, Budafoki út 70.
Tel: +36 1 206 1913
Fax: +36 1 206 1897
Email: sales@domidor.hu
bővebben >>

elérhetőségeink >>

ÚJ !!! FOTÓK A BEMUTATÓTEREMÜNKRŐL
fotók a bemutatóteremről >>


HÍRLEVÉL LEIRATKOZÁS

Az alábbi form kitöltésével Ön leiratkozhat hírlevelünkről.

email